Categorie
Descriere

Eleganta – Simplitate – Putere

Vibratoaredelux.ro este o colectie completa de branduri care ofera produse intime pentru placere. Lansat la inceputul anului 2014,
Vibratoaredelux.ro ofera o alta perceptie a stimularii sexuale, aducand un nou concept, de lux, pentru produsele de acest tip.

Scopul principal al site-ului este de a oferi produse de inalta calitate, din game de lux, care pot fi utilizate in diferite circumstante, atat individual, cat si in cadrul jocurilor erotice din cuplu.

Calitate - Design - Inovatie
Aplicand politicile comerciale ale SC Prime Advertising SRL, firma ce detine peste 50 de site-uri online, Vibratoaredelux.ro respecta angajamentul pentru calitate, design si inovatie in toate categoriile de produse. Pe langa colectia de vibratoare, portofoliul nostru se extinde la produse pentru masaj, parfumuri cu feromoni, lubrifianti sexuali si suplimente pentru cresterea performantelor sexuale.

Discret si sigur In prezent, Vibratoaredelux.ro livreaza in toate localitatile din tara, produsele fiind ambalate discret si in deplina siguranta.

Contact
mood_bad
  • No comments yet.
  • Adauga o recenzie