Descriere

Echipa Auto-Scan Paramex SRL , pe scurt Autoscan  , din care face parte blogul www.autoscanu.ro , magazinul de piese si accesorii auto www.pieseautoscan.ro, magazinul de scule si echipamente service autoechipat.ro, este tânără, dinamică, urmărind cu interes evoluția pieței auto pentru a oferi cele mai actualizate informații si solutii rapide si accesibile clientilor.

 

Avem dorința continuă să implementăm cele mai noi tehnologii și software-uri pentru a oferi oricărui vizitator o experientă unică plina de beneficii

Avem o cultură organizațională pe care o respectăm.
Valorile după care compania se ghideaza sunt:
1.  Punctualitate. Ne ținem de cuvânt atunci când promitem livrarea produselor, prețul nu se modifică nejustificat.
2. Rapiditate. Datorită colaborării noastre cu marea majoritatea firmelor de curierat livrăm oriunde în România și în lume la cele mai bune prețuri.
3. Integritate. Spunem întotdeauna adevărul. Ceea ce promitem, facem.
4. Excelență. Bun, nu este suficient. Pe lângă produsele comercializate, care vin de la cei mai buni producători, serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate.
5. Educație. Avem cel mai pregătit personal și colaborăm cu diverse persoane care sunt experte în domeniul lor de activiate pentru a fi 100% siguri că oferta de preț este corectă.
6. Încurajăm schimbarea. Ne adaptăm noilor nevoi și tehnologii care apar zilnic. Suntem la curent cu toate noutățile din domeniu.
7. Dezvoltare. Suntem tot timpul în căutare de parteneri pentru a fi cât mai competitivi din punct de vedere al prețului și timpului de livrare.
8. Pasionați și hotărâți. Suntem pasionați și hotărâți să facem domeniul auto și implicit domeniul pieselor de schimb pe înțelesul tuturor.
9. Comunicare. Dorim să înțelegem cât mai mult nevoile clienților noștri și de aceea le ascultăm nevoile și încercăm să îi ajutăm indiferent dacă compania noastră poate livra soluția pentru rezolvarea situației partenerului.
10. Echilibru. Ținem cont de echilibru pe toate planurile, chiar și cele sociale sau familiale.
De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca oferim beneficii unice clientilor nostri, mai jos enumeram cateva dintre ele :

✅ Livrare gratuita si rapida in Cluj Napoca indifierent de valoarea comenzii in maxim 2 ore ( de Luni pana Vineri in limita stocului disponibil )
✅  Modalitati flexibile de plata , plata in rate fara dobanda cu cardul StarBT de la Banca Transilvania, printre putinele magazine online la care puteti plati cu cardul la FanCourier
✅ Consiliere tehnica specializata care raspunde rapid solicitarilor si va ofera cele mai potrivite solutii disponibile
✅  Gama variata de produse. Suntem in permanenta in cautarea de noi produse specifice domeniului auto pentru a va face calatoriile mai placute
✅ Garantie reala. Suntem determinati sa va oferim cele mai bune produse, de aceea va oferim 2 ani garantie produselor. Totusi in cazul unui produs defect de garantie veti fi despagubiti in cel mai scurt timp
✅  Retur extins. Conform legii termenul legal de retur este de pana la 14 zile, E ok sa te razgandesti de aceea am prelungit aceasta perioada la 30 zile pentru ca tu sa te bucuri de produsele comandate si sa le poti returna fara griji.

mood_bad
  • No comments yet.
  • Adauga o recenzie