Categorie
Descriere

Belher s-a nascut din dragoste pentru par.

Produsele comercializate pe www.belher.ro sunt recomandate de hairstylisti de top din care amintim Saloanele Geta Voinea, Getts, Cristi Pascu, Adonis Enache si preferate de majoritatea persoanelor publice din Romania cum ar fi Delia, Ruby, Alina Eremia, Lavinia Parva, Sore etc., dar si de cei mai importanti influenceri si bloggeri din domeniu: Alina Ceusan, Fabulous Muses, Cudeea, Sinziana Sooper, Laura Giurcanu etc.
Detinem cea mai numeroasa gama de produse din domeniul nostru, astfel incat cu siguranta potentialii clienti vor gasi ceea ce cauta. Pe site-ul nostru gasiti peste 300 de modele, tunsori si culori de peruci la preturi ce acopera toate bugetele. De asemenea avem toate tipurile de extensii de par si lungimi in peste 32 de nuante fiecare. Vizitand magazinul nostru online veti gasi:
- Extensii din par natural Remy si din par sintetic: extensii clip-on, extensii tape-on (banda adeziva), extensii flip-in, tresa one piece, extensii microring, extensii nanoring, extensii cheratina, extensii cusute.
- Cozi atasabile par natural si fibra sintetica, Cocuri atasabile, bretoane par natural si fibra sintetica, coronite impletite.
- Peruci par natural si fibra sintetica.
- Accesorii extensii si produse ingrijire extensii.
- Aparate pentru coafat: ondulatoare, placi de par
Din respect pentru par, nici un produs nu ajunge la clientul nostru fara a trece de controlul calitatii. Ne luam angajamentul ca fiecare produs al companiei noastre sa fie unic, cu o serie individuala de autenticitate pe certificatul de calitate.
Un avantaj major al magazinului online BelHer este dat de fapul ca produsele sunt in permanenta in stoc, nu se lucreaza pe dropshipping.
Dezvoltarea si popularitatea mereu in crestere a magazinului au la baza: parerile pozitive ale miilor de cliente Belher, politica solida de retur, calitatea ridicata a produselor, asistenta specializata in alegerea produselor potrivite.

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Adauga o recenzie