Categorie
Descriere

ProduseCosmetice.ro este unul dintre primele site-uri din Romania care a pus bazele comercializarii produselor cosmetice si care a implementat conceptul de ‘’outlet beauty store’’ oferind clientilor oportunitatea de a achizitiona la preturi avantajoase cosmetice de brand cunoscute atat la nivel national cat si international. Dintre brandurile comercializate enumeram: L'Oreal, NYX Professional, Makeup Revolution, Sleek MakeUP, Revlon, Max Factor, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Astor si multe, multe altele.

De aproape 10 ani compania se dedica incontinuu pentru multumirea clientului, dezvoltandu-se in permanenta si adaptandu-se la cerintele exigente ale pietii. In timp s-au pus bazele parteneriatelor cu furnizorii mentinandu-le prin seriozitate, adaptabilitate si rezultate performante. Satisfactia clientilor este principalul obiectiv si motiv care ne-a propulsat sa devenim un partener solid si serios in piata de infrumusetare din Romania.

Mentinem o gama variata de produse dedicate frumusetii si chiar mai mult de atat, portofoliul nostru este intr-o continua dezvoltare. Strategia noastra este bazata pe conceptul win-win fie ca ne adresam clientului final, fie ca ne adresam distributiei. Gandim pe termen indelungat si construim relatii puternice cu partenerii nostri; Clientii isi pot alege dintr-un portofoliu de peste 14.000 de produse in stoc - atat produse mass market, ale brandurilor cu care sunt deja obisnuiti cat si produse deosebite, high-end sau nu, produse nelistate pe piata din Romania, produse made in EU dar si produse pentru un buget mai mic, made in PRC.

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Adauga o recenzie