Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

Situl web toatemagazinele.ro (numit generic „toatemagazinele.ro” în acest document) se referă la platforma toatemagazinele.ro și alte domenii și subdomenii legate de acestea. Această politică de confidențialitate descrie cum toatemagazinele.ro folosește și protejează toate informație pe care ni le oferi. Ne angajăm să te asigurăm că îți este protejată confidențialitatea. Dacă ne furnizezi informații personale prin toatemagazinele.ro, poți fi sigur că ele vor fi folosite numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate.

Vizitatori pe situl web

Ca și majoritatea operatorilor de situri web, toatemagazinele.ro colectează informații de identificare care nu sunt personale, de tipul celor puse la dispoziție în mod obișnuit de navigatoarele și serverele web, cum ar fi tipul de navigator, limba preferată, situl de referință și data și ora fiecărei cereri a vizitatorilor. Scopul toatemagazinele.ro în colectarea informațiilor de identificare care nu sunt personale este de a înțelege mai bine modul cum vizitatorii folosesc siturile web toatemagazinele.ro. Din când în când, toatemagazinele.ro poate publica informații globale de identificare care nu sunt personale, de exemplu prin publicarea unui raport privind tendințele utilizării siturilor sale web.

De asemenea, toatemagazinele.ro colectează potențiale informații personale de identificare, cum ar fi adresele Internet Protocol (IP). Totuși, toatemagazinele.ro nu folosește adresele IP pentru a-și identifica vizitatorii și nu divulgă asemenea informații decât în aceleași circumstanțe în care folosește și divulgă informațiile personale de identificare, așa cum este descris mai jos.

Colectarea informațiilor personale de identificare

Unii dintre vizitatorii toatemagazinele.ro aleg să interacționeze cu toatemagazinele.ro în moduri care necesită ca toatemagazinele.ro să colecteze informații personale de identificare. Cantitatea și tipul de informații pe care toatemagazinele.ro le colectează depinde de natura interacțiunii. De exemplu, le cerem vizitatorilor care folosesc platforma să furnizeze un nume de utilizator și o adresă de email.

În fiecare caz, toatemagazinele.ro colectează astfel de informații numai în măsura în care sunt necesare sau adecvate pentru a îndeplini scopul interacțiunii vizitatorului cu toatemagazinele.ro. toatemagazinele.ro nu dezvăluie alte informații personale de identificare în afară de cele descrise mai jos. Iar vizitatorii pot refuza întotdeauna să furnizeze informații personale de identificare, cu avertismentul că pot fi împiedicați să se angreneze în anumite activități legate de situl web, cum ar fi plasarea unei comenzi catre un comerciant.

Toate informațiile care sunt colectate pe toatemagazinele.ro vor fi gestionate în conformitate cu GDPR.

Protecția anumitor informații personale de identificare

toatemagazinele.ro divulgă posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare numai administratorilor de proiecte, angajaților, contractorilor și organizațiilor afiliate care trebuie să cunoască acele informații pentru a le procesa în numele toatemagazinele.ro sau pentru a furniza servicii disponibile prin intermediul toatemagazinele.ro și care au fost de acord să nu le divulge altora. Unii dintre acești angajați, contractori și unele organizații afiliate pot să nu lucreze în țara ta de reședință; prin utilizarea toatemagazinele.ro, ești de acord cu transferul acestor informații către ei.

toatemagazinele.ro nu va închiria și nu va vinde nimănui posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare. În afară de administratorii de proiecte, angajații, contractorii și organizațiile afiliate, așa cum sunt descriși mai sus, toatemagazinele.ro divulgă posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare numai când este obligat prin lege, dacă îți dai acordul ca informațiile tale să fie partajate sau când toatemagazinele.ro crede cu bună credință că divulgarea este necesară și rezonabilă pentru a proteja proprietatea sau drepturile toatemagazinele.ro, terților sau publicului larg.

Dacă ești un utilizator înregistrat al unui sit web toatemagazinele.ro și ne-ai furnizat adresa de email, toatemagazinele.ro îți poate trimite ocazional un email prin care să te anunțe despre funcționalități noi, să-ți solicite impresii sau doar să te țină la curent cu ceea ce se întâmplă pe toatemagazinele.ro și cu produsele noastre. În primul rând, ne folosim blogul pentru a comunica acest tip de informații, deci vei primi puține emailuri de acest tip.

Dacă ne trimiți o cerere (de exemplu, printr-un email de suport sau prin unul din mecanismele noastre pentru impresii), ne rezervăm dreptul de a o publica pentru a ne ajuta să clarificăm sau să-ți răspundem la cerere sau pentru a ne ajuta ca suport pentru alți utilizatori. toatemagazinele.ro ia toate măsurile necesare și rezonabile de protecție împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării sau distrugerii unor posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare.

Folosirea informațiilor personale

Folosim informațiile pe care le furnizezi pentru a înregistra un cont, a plasa o comanda catre comerciantii inregistrati in platforma, a participa la evenimentele noastre, a primi buletine de știri sau a folosi anumite alte servicii.

Nu vom vinde sau închiria informațiile tale personale unor părți terțe decât dacă avem acceptul tău sau suntem obligați prin lege s-o facem.

Din când în când, am dori să-ți trimitem prin email o comunicare de marketing, care te-ar putea interesa. Dacă ți-a dat acordul pentru marketing, poți renunța mai târziu.

Oricând, ai dreptul să ne împiedici să te mai contactăm în scopuri de marketing. Dacă nu mai vrei să fii contactat în scopuri de marketing, te rog dă clic pe legătura de dezabonare din partea de jos a emailului.

Temei legal pentru procesarea informațiilor personale

Ne bazăm pe una sau pe mai multe dintre următoarele condiții de procesare:

 • interesele noastre legitime în furnizarea eficientă de informații și servicii pentru tine;
 • consimțământul explicit pe care l-ai dat;
 • obligații legale.

Acces la date

Ai dreptul să ceri o copie a informațiilor pe care le deținem despre tine. Dacă vrei o copie a unor informații sau a tuturor informațiilor tale personale, te rog urmează instrucțiunile de la sfârșitul acestei secțiuni.

Toate datele furnizate de participanții la WordCamp pot fi vizualizate și modificate de către participanți via URL-ul tokenului de acces, care este trimis prin email pentru a confirma cumpărarea cu succes a unui bilet.

Conturile de utilizator toatemagazinele.ro pot fi editate urmând acești pași:

 1. Vizitează https://toatemagazinele.ro/contul-meu și introdu numele de utilizator și parola.
 2. Vei fi redirecționat la toatemagazinele.ro/contul-meu.

Dacă vrei să ceri acces la datele contului tău, urmează acești pași:

 1. Vizitează https://toatemagazinele.ro/contact
 2. Introdu adresa ta de email.
 3. Trimite un mesaj cu Subiectul „Cerere acces date

Păstrarea informațiilor personale

Îți vom păstra informațiile personale în sistemele noastre doar atât timp cât avem nevoie, pentru a asigura succesul proiectului și a programelor care sprijină toatemagazinele.ro. Păstrăm informațiile de contact (cum ar fi informațiile din lista de corespondență) până când un utilizator se dezabonează sau cere să-i ștergem aceste informații din sistemele noastre live. Dacă alegi să te dezabonezi la o listă de corespondență, putem păstra anumite informații despre tine, dar limitate, ca să-ți putem onora cererea.

toatemagazinele.ro nu va șterge datele personale din jurnalele sau înregistrările necesare operării, dezvoltării sau arhivelor proiectului.

Pentru o mai bună urmărire și pentru stimularea creșterii comunității, toatemagazinele.ro va păstra datele participanților timp de 3 ani și apoi va șterge automat datele neesențiale colectate prin înregistrare. Numele și adresele de email ale participanților vor fi păstrate pe perioadă nedeterminată, pentru a avea posibilitatea să răspundem la rapoartele codului de conduită.

Când se cere ștergerea sau în alte cazuri când este necesar, vom face anonime datele persoanelor vizate și/sau vom înlătura informațiile lor de pe siturile care sunt accesibile publicului dacă ștergerea datelor ar afecta sistemele esențiale sau ar deteriora jurnalelor sau înregistrările necesare operațiunilor, dezvoltării sau înregistrărilor de arhivă ale proiectului open-source WordPress.

Dacă vrei să ceri ștergerea contului și a datelor asociate acestuia, te rog urmează acești pași:

 1. Vizitează https://toatemagazinele.ro/contact
 2. Trimite un mesaj cu subiectul „Stergere cont” si adresa ta de e-mail.

Drepturi legate de informațiile tale

În conformitate cu legea privind protecția datelor, ai anumite drepturi legate de informațiile personale pe care le deținem despre tine. În special, ai dreptul să:

 • ceri o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre tine;
 • ceri să-ți actualizăm informațiile personale pe care le deținem despre tine sau să-ți corectezi singur informațiile personale pe care le consideri incorecte sau incomplete;
 • ceri să ștergem informațiile personale pe care le deținem despre tine din sistemele live sau să restricționăm modul în care folosim astfel de informații personale (pentru informații despre ștergerea din arhive, consultă secțiunea „Păstrarea informațiilor personale”);
 • obiectezi asupra modului cum îți procesăm informațiile personale; și/sau
 • retragi consimțământul acordat pentru procesarea informațiilor tale personale (dacă o astfel de procesare se bazează pe consimțământ și consimțământul este singura bază permisă pentru procesare).

Dacă vrei să exerciți aceste drepturi sau să înțelegi dacă aceste drepturi se aplică în cazul tău, te rog urmărește instrucțiunile de la sfârșitul acestei declarații de confidențialitate.

Legături la terți

Situl nostru web poate conține legături la alte situri web oferite de părți terțe care nu sunt sub controlul nostru. Când urmărești o legătură și furnizezi informații unui sit web terț, cum ar fi un comerciant inregistrat pe toatemagazinele.ro, te rog să reții că nu suntem responsabili pentru datele pe care le furnizezi acelei părți terțe. Această politică de confidențialitate se aplică numai pentru siturile web afișate la începutul acestui document, deci când vizitezi alte situri web, chiar dacă dai clic pe o legătură publicată pe toatemagazinele.ro, ar trebui să citești mai întâi politica lor de confidențialitate.

Statistici globale

toatemagazinele.ro poate colecta statistici despre comportamentul vizitatorilor pe siturile sale web. De exemplu, toatemagazinele.ro poate dezvălui câte vizite sau comenzi a avun un comerciant. Totuși, toatemagazinele.ro nu divulgă alte informații personale de identificare decât cele descrise în această politică.

Cookie-uri

În plus, sunt colectate automat informații despre cum folosești situl nostru web prin utilizarea „cookie-urilor”. Cookie-urile sunt fișiere text plasate pe calculatorul tău pentru a colecta informații standard despre jurnalul de internet și informații despre comportamentul vizitatorilor. Aceste informații sunt folosite pentru a urmări cum utilizează vizitatorii situl web și compila rapoarte statistice referitoare la activitatea sitului web.

Pentru mai multe informații despre cookie-urile care sunt colectate pe toatemagazinele.ro, te rog vezi politica noastră privind cookie-urile.

Modificări la politică de confidențialitate

Deși majoritatea modificărilor sunt considerate a fi minore, toatemagazinele.ro își poate modifica politica de confidențialitate din când în când și prin libertatea sa de acțiune exclusivă. toatemagazinele.ro își încurajează vizitatorii să revină frecvent la această pagină pentru vedea eventuale modificări la politica de confidențialitate. Continuarea utilizării acestui sit după orice fel de modificare a acestei politici de confidențialitate va constitui acceptarea unei astfel de modificări.

Contact

Dacă ai întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la informațiile pe care le deținem despre tine, te rog contactează-ne prin email la salut@toatemagazinele.ro